Παιδικός Σταθμός

image

Παιδικός Σταθμός

Το πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού (Nursery) για παιδιά άνω των δύο ετών και τριών ετών, βασίζεται στο πρόγραμμα Early Years Foundation Stage (EYFS), του Βρετανικού Εθνικού Προγράμματος Σπουδών .


Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να ενθαρρύνει την ανεξαρτητοποίηση, την κοινωνική αλληλεπίδραση, τη δημιουργική σκέψη και τη γλωσσική ανάπτυξη.


Οι μαθησιακές μας δραστηριότητες περιλαμβάνουν το παιχνίδι και την εξερεύνηση, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.


Οι μαθησιακές δραστηριότητες είναι κατάλληλα σχεδιασμένες με βάση το αναπτυξιακό στάδιο των παιδιών, και βασίζονται σε επτά βασικούς τομείς μάθησης


• επικοινωνία και γλώσσα
• φυσική ανάπτυξη
• προσωπική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη
• γραφή και ανάγνωση
• μαθηματικά
• κατανόηση του κόσμου μας
• εκφραστικές τέχνες

Το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού είναι σχεδιασμένο να ενθαρρύνει την ισορροπία ανάμεσα στην προτεραιότητα του παιδιού και των παιδαγωγικών δραστηριοτήτων του δασκάλου. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στα παιδιά ένα εύρος επιλογών που παρέχονται μέσα σε ένα προσεγμένο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Αυτό περιλαμβάνει καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κατασκευές, δραματοποίηση, STEAM δραστηριότητες, μουσική, βιβλία, παιχνίδια αισθήσεων (sensory play), παιχνίδια με το νερό, μια ποικιλία από δραστηριότητες που αναπτύσσουν την λεπτή και μεγάλη κινητικότητα των παιδιών, κηπουρική, γυμναστική και πολλά άλλα.


Τα παιδιά μαθαίνουν να συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία της μάθησης, παρέχοντας τους ευκαιρίες για βιωματική μάθηση.


Το πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού είναι διαθέσιμο καθημερινά τόσο για το Nursery Year I όσο και για το Year 2, με μια επιπλέον επιλογή τριών ημερών την εβδομάδα για το Nursery Year I.

The Flopsy Bunnies Playgroup

©2018 FlopsyBunniesPlaygroup

"Ότι πραγματικά χρειαζόταν να μάθω τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο"

(ROBERT FULGHUM)

          Διεύθηνση

Εθνικής Αντιστάσεως 70
K. Χαλάνδρι - Τ.Κ. 15231

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr

Ακολουθήστε μας

fb

           insta

News Letter Flopsybunnies