Εξωσχολικές Δραστηριότητες

Μπαλέτο

Όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως της φυσικής  ικανότητας τους, μπορούν να μάθουν και να απολαύσουν το χορό. Στο μάθημα του μπαλέτου η έμφαση δίνεται στην δημιουργική κίνηση η οποία βοηθά στην ανάπτυξη του συγχρονισμού της μουσικότητας, του ρυθμού, και της συγκέντρωσης.

Αυτά τα μαθήματα θα εμπνεύσουν και θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να γίνουν δημιουργικά και να διασκεδάσουν ενώ θα μαθαίνουν τις βασικές κινήσεις που απαιτούνται σε ανώτερες τάξεις του μπαλέτου.

Είναι μία ήπια και ευχαρίστησε εισαγωγή στο χώρο του μπαλέτου και της χάρης

Κολύμβηση

Τα παιδιά γεννιούνται με μία φυσική προδιάθεση για το νερό. Όσο νωρίτερα έρχεται σε επαφή με το νερό τόσο πιο γρήγορα μαθαίνουν να κολυμπούν.

Τα μαθήματα κολύμβησης γίνονται στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου και τα παιδιά διδάσκονται από έμπειρους  καθηγητές της κολύμβησης.

Yoga

Στο μάθημα (δραστηριότητα) γιόγκα για παιδιά, εξερευνούμε στάσεις αναπνοής και τεχνικές χαλάρωσης, μέσα από το παιχνίδι.

Ταξιδεύουμε σε μακρινούς προορισμούς και ζωντανεύουμε παραμύθια. Εκφραζόμαστε,  παίζουμε και χαλαρώνουμε ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την ευελιξία και βελτιώνουμε τη στάση του σώματος, μέσα σε ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλοσεβασμού.

Sports Club - Αθλητισμός

Τα παιδιά γίνονται για πρώτη φορά αθλητές δοκιμάζοντας αθλήματα κλασικού αθλητισμού όπως δισκοβολία, σκυταλοδρομία, αγώνα με τ’εποδιών κλπ., αλλά και γνωρίζοντας τα νεότερα ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θεατρικό παιχνίδι

Το θεατρικό μας εργαστήρι είναι μία δραστηριότητα γεμάτη διασκέδαση, δράση τραγούδι, χορό, δημιουργία μικρών θεατρικών έργων ή μιούζικαλ. Μέσω όλων αυτών αποκαλύπτεται η θετική επίδραση του θεατρικού παιχνιδιού στη φυσική, συναισθηματική και αντιληπτική ανάπτυξη. Βοηθά στη δημιουργική σκέψη των παιδιών, ενθαρρύνει την ομαδική δουλειά και συνεργασία, αναπτύσσει δεξιότητες επικοινωνίας, και προετοιμάζει τα παιδιά για την κατανόηση της πραγματικότητας.

TAEKWONDO

Το ταεκβοντό είναι μία παραδοσιακή κορεατική πολεμική τέχνη με φιλοσοφικό και συμβολικό χαρακτήρα. Πέρα από το ότι είναι μία πολεμική τέχνη αυτοάμυνας, το ταεκβοντό είναι και ένα ολυμπιακό άθλημα με απίστευτο ενδιαφέρον, βασισμένος στο σύστημα αξιών που πρέπει να περιβάλλει (συνοδεύει) τον αθλητή για όλη του την ζωή. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για τα αγόρια και τα κορίτσια που επιθυμούν να δυναμώσουν και να αυξήσουν τη συγκέντρωσή τους, να χτίσουν ένα υγιές σώμα, να αναπτύξουν ευεξία, να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή τους και φυσικά να καλλιεργήσουν το πνεύμα και τον τρόπο σκέψης τους

Σχολή γονέων - Συμβουλευτική γονέων

Εκατομμύρια γονείς κάθε χρόνο αναλαμβάνουν την πιο δύσκολη δουλειά από όλες. Την ανατροφή ενός παιδιού μαζί με την πλήρη ευθύνη και τη φυσική και ψυχολογική του υγεία και το μεγάλωμα του, έτσι ώστε να γίνει ένα παραγωγικός συνεργάσιμος πολίτης, που ξέρει να προσφέρει. Είναι πολύ απαιτητικό έργο πραγματικά

Το Flopsy Bunnies Playgroup οργανώνει «Το σχολείο για γονείς» το οποίο περιλαμβάνει μία ομάδα σεμιναρίων, προσφέροντας συμβουλές στην αντιμετώπιση συχνών δύσκολων προβλημάτων στην ανατροφή των παιδιών, και που καθιστούν τους γονείς ανήμπορους να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά των παιδιών τους, ώστε να ξεπεράσουν τις εντάσεις και τις ανησυχίες, και να προβλέψουν τα προβλήματα προτού αυτά προκύψουν.

The Flopsy Bunnies Playgroup

©2018 FlopsyBunniesPlaygroup

"Ότι πραγματικά χρειαζόταν να μάθω τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο"

(ROBERT FULGHUM)

          Διεύθηνση

Εθνικής Αντιστάσεως 70
K. Χαλάνδρι - Τ.Κ. 15231

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr

Ακολουθήστε μας

fb

           insta

News Letter Flopsybunnies