Φιλοσοφία

Το Flopsy Bunnies έχει χτιστεί πάνω στο πάθος μας για αριστεία και καινοτομία στην παιδική φροντίδα και προσχολική εκπαίδευση.
 
Ξεκινήσαμε το 1990 σε έναν μικρό χώρο έχοντας κατορθώσει μέσα στα χρόνια να διατηρήσουμε την αρχική οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπου παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων, πολιτισμών και θρησκευτικών πεποιθήσεων, αποκτούν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.
 
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα εστιάζει στην Παγκόσμια Εκπαίδευση (Global Education) και ακολουθεί το Βρετανικό Εθνικό Πρόγραμμα Σπουδών. Το Σχολείο, επομένως, προσφέρει στους μαθητές μια ποικιλία ερεθισμάτων, παρέχοντας στην επόμενη γενιά τα κατάλληλα εργαλεία για ένα υποσχόμενο μέλλον στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο.
 
Η προσέγγιση του προγράμματος μας είναι παιδοκεντρική και η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική. Τα παιδιά αποκτούν την Αγγλική γλώσσα με αβίαστο τρόπο σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο να ενθαρρύνει και να διευκολύνει την ανάπτυξη τους σε όλους τους τομείς ανάπτυξης: κοινωνική, σωματική, πνευματική, γνωστική και συναισθηματική.
 
Στο Flopsy Bunnies Playgroup το παιδί σας θα γνωρίσει τον Mozart, τον Dr Seuss, τον Picasso, τον VaGogh, τον Monet, θα γιορτάσει το φεστιβάλ Holi, θα συζητήσει για τον κυβισμό, θα βιώσει την υποκριτική, θα γνωρίσει την θεατρική αγωγή, θα γιορτάσει την Kινέζικη Πρωτοχρονιά, θα ακούσει παραδοσιακή μουσική της Ινδονησίας, θα επισκεφτεί μουσεία, θα μάθει για την Οδύσσεια και άλλα πολλά. Δεν περιμένουμε πως θα τα θυμούνται όλα, μα όταν φύγουν από εμάς και συναντήσουν αυτά τα θέματα στο σχολείο όλοι θα θυμούνται την πρώτη επαφή που είχαν στο Flopsy Bunnies. Κάποιοι ίσως ,ακόμα και από τόσο μικρή ηλικία, εμπνευστούν ώστε να ακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον στην όπερα, την συγγραφή ή την υποκριτική, την ζωγραφική ή γενικότερα στην τέχνη.
 
Όλα τα παιδιά ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια ακόρεστη δίψα για μάθηση και κατανόηση που οδηγεί στην καινοτομία, την δημιουργικότητα και την αριστεία. Με αυτόν τον τρόπο προωθούμε ένα διεθνές πνεύμα και στοχεύουμε στη ανάπτυξη μιας διεθνούς ταυτότητας.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα– Παρασκευή
8.00 πμ – 4.00 μμ

Η Διεύθυνση μας

Εθνικής Αντιστάσεως 70
Κ.Χαλάνδρι - ΤΚ 15231

Ώρες Γραμματείας

Δευτέρα – Παρασκευή
8.00 πμ – 4.00 μμ

Τηλέφωνο-Email

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr
 

The Flopsy Bunnies Playgroup

©2018 FlopsyBunniesPlaygroup

"Ότι πραγματικά χρειαζόταν να μάθω τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο"

(ROBERT FULGHUM)

          Διεύθηνση

Εθνικής Αντιστάσεως 70
K. Χαλάνδρι - Τ.Κ. 15231

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr

Ακολουθήστε μας

fb

           insta

News Letter Flopsybunnies