Καλοκαιρινό Πρόγραμμα

image

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα

Αγγλικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 2,5 εώς 8 ετών.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαλάρωσης και της διασκέδασης! Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό πρόγραμμα οργανώνεται από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, σχεδιασμένο με στόχο τη μέγιστη διασκέδαση των παιδιών. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Θεματικό πρόγραμμα
Τα παιδιά που παίρνουν μέρος στο καλοκαιρινό καθημερινό πρόγραμμα απολαμβάνουν ένα συναρπαστικό καλοκαίρι ταξιδεύοντας στο χρόνο από την εποχή των δεινοσαύρων στις περιπέτειες στη λίμνη με τις γοργόνες, από τους ιππότες και τις πριγκίπισσες στα μεσαιωνικά Κάστρα στις Περιπέτειες γύρω από τα ινδιάνικα χωριά και την αφρικανική ζούγκλα, ταξιδεύοντας από το μαγικό μακρινό δέντρο των νεραϊδών στο κυνήγι θησαυρού μαζί με άγριους πειρατές.

Δημιουργικό πρόγραμμα
Pop Art δημιουργίες χρησιμοποιώντας δάχτυλα, χέρια-πόδια. Φτιάξε τυραννόσαυρος τριών διαστάσεων, μεσαιωνικά κάστρα, ινδιάνικα κολιέ, κορώνα βασιλιά, τιάρες και κοσμήματα του Ωκεανού, μαγικά ραβδιά και πειρατικές σημαίες. Τραγούδησε τραγούδια για γοργόνες χόρεψε στο χώρο της νεράιδας των λουλουδιών, χόρεψε και κουνήσου στο ρυθμό των αφρικανικών τυμπάνων.

Κολύμβηση
Τα παιδιά γεννιούνται με μία φυσική προδιάθεση για το νερό. Όσο νωρίτερα έρχονται σε επαφή με το νερό τόσο πιο γρήγορα μαθαίνουν να κολυμπούν. Όλα τα παιδιά συνοδεύονται στο κολυμβητήριο και διδάσκονται από ειδικούς τρεις φορές την εβδομάδα. Τα παιδιά διαχωρίζονται σύμφωνα με τις κολυμβητικές τους ικανότητες χρησιμοποιώντας πισίνες ενηλίκων η παιδιών.

Κινητικό παιχνίδι
Παιδική χαρά, μπάλες, σχοινάκι, χούλα χουπ, σάκοι, κρυφτό, κουτσό και άλλα. Παιχνίδια με μπάλα, τρέξιμο με σάκους, τράβηγμα σχοινιών, χορός , χοροπήδημα και τρέξιμο. Δράση εγγυημένη.

Παιχνίδια με νερό
Στο Flopsy Bunnies μας αρέσει να μένουμε δροσεροί και βρεγμένοι το καλοκαίρι. Πλένουμε παιχνίδια, πιάτα και όλα αυτά που τα παιδιά αγαπούν να πλένουν όταν η μαμά του επιτρέπει.

Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί ειδικά για να ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν την Αγγλική γλώσσα, ενώ αναπτύσσουν τις κοινωνικό- συναισθηματικές, επικοινωνιακές και δημιουργικές τους δεξιότητες. Τα παιδιά αναπτύσσουν την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση τους ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούν νέες δεξιότητες. Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα παρέχει στα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους ενώ περνούν μέρος στις πιο απίστευτες περιπέτειες με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

 

The Flopsy Bunnies Playgroup

©2018 FlopsyBunniesPlaygroup

"Ότι πραγματικά χρειαζόταν να μάθω τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο"

(ROBERT FULGHUM)

          Διεύθηνση

Εθνικής Αντιστάσεως 70
K. Χαλάνδρι - Τ.Κ. 15231

Τηλ.: 210 6742885
E-mail: info@flopsybunnies.gr

Ακολουθήστε μας

fb

           insta

News Letter Flopsybunnies